Ruimte
Labyrinth Notre-Dame de Chartres

 

odc® meting

De ODC® (Odin Development Compass) is een uniek meetinstrument en kompas naar persoonlijke natuurlijke kracht. Het verbindt gedrag, competenties, drijfveren en talent en geeft richting aan ontwikkeling naar hart en ziel: wie wij in wezen zijn en wat we uniek kunnen bijdragen aan de organisatie, het geheel.

De meting is gebaseerd op het gedachtengoed van Carl G.Jung: naast zichtbaar gedrag wordt ook het onbewuste deel in ons zichtbaar gemaakt.

Hierdoor wordt, naast onze drijfveren en competenties, ook de schaduwkant die ons afleidt van onze natuurlijke kracht, zichtbaar. Door onbewust talent en schaduw bewust te maken, komen mensen tot nieuw gedrag vanuit hun diepste drijfveren (hun natuurlijke persoonlijke kracht).

Maak gebruik van je ODC®

 

Jung: “Until you make the unconscious conscious, it will direct your life”

 

duurzaam inzetten medewerkers mbv odc® meting

Belangrijk is dat medewerkers doen waar zij goed in zijn en zich bezighouden met de dingen waar zij gelukkig van worden. Als het potentieel van medewerkers volledig benut wordt, ontstaat de inzet van

“de juiste persoon op de juiste plek op het juiste moment”

 
Bij transitie naar het duurzaam inzetten van medewerkers in de organisatie werken wij vanuit de individuele online ODC-meting plus het bespreken hiervan met de afzonderlijke werknemers. Deze ODC-meting laat als enige meting de persoonlijke drijfveren, expertise en potentieel zien in relatie tot persoonlijke kwetsbare kracht.
 
Mbv de Strategische HR-tool, waarin alle ODC-data van de organisatie opgeslagen liggen, kan werken op natuurlijke kracht uitgerold worden naar duurzame teams en de gehele organisatie.
 
Een duurzame organisatie stelt de mens centraal en benut zijn natuurlijke kracht en potentieel. Dit genereert geluk, gezondheid, kwaliteit, tijd en geld.
Met andere woorden: een duurzame samenwerking!

 

lumen trajecten - duurzame organisaties - uitzending rtlz

ODC meting - Duurzaam inzetbaar van Wilma Kinkel op Vimeo.
 
 

link link